Udstillere2018-09-17T12:32:39+00:00

&tradition

Craft meets art. Function meets form.

Craft meets art. Function meets form. Material meets potential. This is our nordic tradition and heritage. &tradition aims to bridge these values to contemporary design, reshaping, redefining and reinventing materials, techniques and forms. We respect nature that provides our raw materials and we believe in design that is made to last.

www.andtradition.com

Abstracta

We create better soundscapes

Abstracta eksporterer produkter til mere end 30 lande over hele verden. De leverer produkter såvel som hele indretningsløsninger, til en lang række offentlige tjenester og institutioner. Som en af pionererne på området, har Abstracta udnyttet og udviklet på den stigende interesse for lydabsorption og et mere effektivt arbejdsmiljø.

Akuart

Love art. Kill noise

Akuart er et akustisk design bureau, der forener akustik og æstetik i lydabsorberende produkter. Med en sammensætning af udviklere, kreative og akustikere, garanterer vi en bæredygtig design løsning, som skaber balance og understøtter rummets form, funktion og indretning på den bedste og mest effektive måde.

www.akuart.dk

Arper

We create chairs, tables, and furnishings

arper_black

Arper, founded in 1989, is a leading Italian company that creates chairs, tables, and furnishings for community, work and home. Flexible and adaptive, our product systems work together to support a wide range of sectors. Our stand presents novelties and iconic products showing an interesting range of versatility of forms and colors.

www.arper.com

ATBO

Håndbyggede reoler i dansk design og kvalitet

atbo-logo

Hos Atbo har vi siden 1967 tilbudt danskerne klassisk tidsløse reoler i massivt træ bygget i hånden af egne snedkere på vores værksted i Havdrup. Dengang var visionen at gøre kvalitetsmøbler tilgængelige for alle og dele vores kærlighed til holdbart, funktionelt design med folket.

www.atbo.dk

Attention Group

Vi arbejder med rummets kvalitet

Attention Group

Attention Group arbejder med akustiske elementer, gulve og gardiner. Der er stor fokus på kvalitet, godt håndværk og ikke mindst samspil mellem elementer og materialer. Attention Group tilbyder hjælp til designet af de akustiske elementer, opmåling, opsætning og ikke mindst hurtig levering.

www.attentiongroup.dk

Back App

Join the BackApp revolution

BackApp vil ændre hverdagen for stillesiddende mennesker. Teknikken, som ligger bag Back App, er helt unik. BackApp udvikler og fremstiller stole, der træner de stabiliserende muskler i ryggen, mens man sidder ned. BackApp vil hjælpe mennesker på kontorer over hele verden med at opnå bedre sundhed og velvære.

www.backapp.eu/da

Bent Hansen

Working with upholstery since 1948

Ærligt design, håndværk i særklasse og materialer af høj kvalitet – velkommen til Bent Hansen.

For at tilfredsstille branchens stigende krav samarbejder Bent Hansen i dag med de førende europæiske tredjeparts møbelproducenter; det sikrer en stabil produktion, levering til tiden og stor tilfredshed hos dig og din kunde.

www.benthansen.net

Blika

Levering af intelligent opbevaring

Blika logo

Blika leverer intelligent opbevaring og er i dag en af Europas førende producenter af intelligente opbevaringssystemer i form af værkstedsvogne og garderobeskabe i stål. Der er fokus på kvalitet, fleksibilitet og måden værkstedsvognene og garderobeskabene kan anvendes på. Og tankerne er udmøntet i kreative og funktionelle detaljer, der begejstrer.

www.blika.dk

Casala

We design furniture

Casala specialises in the production of stylish contract furniture that excels in both design and functionality. With our furniture we offer solutions for various spaces and occasions. “Design linked to Functionality” is deeply rooted within the DNA of our organisation and plays a major role in the design process. We work together with leading designers in our industry.

www.casala.com

CHAT Board

Magnetiske glas- og skrivetavler

Chatboard logo

CHAT BOARD® er den originale magnetiske glastavle, designet og håndbygget i Danmark i mere end 15 år. CHAT BOARD® bygger på den stolte danske tradition for håndværk og design, der kombinerer æstetik og funktion i elegante og anvendelige produkter af højeste kvalitet.

www.chat-board.dk

Cube

Kvalitetsmøbler med høj komfort

Hos Cube Design designer og producer vi selv vores møbler på fabrikken i Hammel. Vores know-how giver os mulighed for at lave kundetilpassede løsninger og vi er anerkendt i branchen for vores gode kvalitet og stabile høje leveringsevne. Der er 10 års garanti på hele vores opbevaringssortiment, hvad enten det er i laminat med slagfast ABS-kanter eller finér med trækant.
cube-design.dk

Dencon

Funktionelle kontormøbler

Dencon-logo-blk2

Dencon har over 50 års erfaring med fremstilling af ergonomiske, funktionelle kontormøbler. Produktprogrammet består i dag udelukkende af kontormøbler. Fleksible og kundetilpassede produkter i både små og store styktal er i dag virksomhedens primære styrke.

www.dencon.dk

D-Just

Repræsentant af førende kvalitetsmøbler

D-JUST repræsenterer en række førende producenter af kvalitets møbler til indretning af erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Vores produkter forhandles gennem en række forhandlere i Danmark.

www.d-just.dk

Ege tæpper

Tæpper i høj kvalitet

The urge to explore space

Ege er én af Europas førende virksomheder indenfor design, udvikling og produktion af custom-made tæpper med fokus på bæredygtighed og høj kvalitet. Ege tilbyder et attraktivt udvalg af kollektioner designet af internationale designnavne som Tom Dixon og M. Christian Lacroix og kan også producere et hvilket som helst specialdesign med branchens korteste leveringstid.

Engelbrechts

Designmøbler af høj kvalitet

Engelsbrechts-logo-blk

Engelbrechts er en dansk designvirksomhed. Engelbrechts arbejder tæt sammen med arkitekter, designere og andre specialister for at udvikle moderne og tidløse produkter til den kvalitetsbevidste forbruger. Engelbrechts bestræber sig på at skabe langtidsholdbart og tidløst design.

www.engelbrechts.com

Erik Jørgensen

The Manufacturer

Erik-Jorgensen-logo

Erik Jørgensens store netværk og konstruktive dialog med den danske stab af arkitekter har været med til at skabe en møbelfabrik og en loyal fanskare, der hylder det sublime håndværk og den enkle formgivning. Og netop den høje håndværksmæssige standard er en af nøglerne til Erik Jørgensens succes.

Fantoni

Woods collection

Billedresultat for fantoni

The company, the beating heart of the Group, is located in Osoppo in the province of Udine. Fantoni is a successful industrial entity on the international market of in the production of office furniture, chipboard and MDF panels. Created for the contract market, the Woods collection offers great comfort and aesthetic quality.

www.fantoni.it

Farstrup

Unikke mennesker - unikke møbler

Farstrup-logo

Farstrup Møbler fremstiller siddemøbler i en høj håndværksmæssig kvalitet, med fokus på siddekomfort, holdbarhed, funktion og individualitet. Farstrups mål er at skabe smukke fremtidsorienterede møbler med høj siddekomfort, special designet til den individuelle.

www.farstrup.dk

FLOKK

Kvalitetsmøbler til arbejdspladsen

Flokk er markedsleder inden for design, udvikling og produktion af kontormøbler i Europa. Flokk er den stolte brandejer af: BMA, Giroflex, HÅG, Malmstolen, Offecct, Profim, RBM og RH. Omkring 2.500 ansatte arbejder sammen for at realisere virksomhedens vision:

Inspire great work

www.flokk.com

Flos

Moderne belysningskunst

Flos-logo

Flos er en italiensk belysningsvirksomhed der er kendt for lamper af høj kvalitet og tætte samarbejde med nogle af verdens førende designere. Flos har et stort udvalg af standerlamper, bordlamper, væglamper, pendler og udendørs lamper.

www.flos.com

Four Design

Part of a big furniture family

Four Design develops furniture concepts for current and future generation. Our furniture is characterized by superb functionalism and a simple, minimalistic design with an international appeal.

We conceptualize ideas that reflect our values and create a common thread throughout our collection. Our products are developed to encourage interaction between people.

www.fourdesign.dk

Fraster

Akustik og afskærmning

Fraster-logo

Fraster tror på, at en leg med materialer, størrelse, facon og farver kan forvandle ethvert rum. Den holdbare løsning opnås gennem kvalitet i såvel materialer, håndværk og design, som altid er grundlaget for Frasters eksklusive og individuelt tilpassede akustikløsninger. Det bærende element gennem hele Frasters udvikling har altid været det gode håndværk.

www.fraster.dk

Fredericia

Hand crafted excellence

fredericia-logo

FREDERICIA producerer arkitekttegnede kvalitetsmøbler med en lang levetid. Nogle af de bedst kendte designklassikere er designet af bl.a. Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Hans J. Wegner, Welling & Ludvik og Susanne Grønlund.

Siden 1911 har Fredericia Furniture skabt møbler med en helt bestemt idé og personlighed.

www.fredericia.com

Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen

Republic of Fritz Hansen er et internationalt, eksklusivt designbrand,  med en mission om at skabe tidløst design. Fritz Hansens kollektion består af internationalt anerkendte møbelklassikere samt moderne møbler, belysning og boligtilbehør. FH har en lang tradition for at samarbejde med førende internationale designere og arkitekter, heriblandt Arne Jacobsen, Hans J. Wegner og Poul Kjærholm.

www.fritzhansen.com

Frost Design

Trendsættende designhus

Frost

FROST tilbyder komplette indretningskoncepter og produktserier med vægt på tidløst og moderne design.

Med baggrund i den danske designkultur, hvor design møder funktion, har vi skabt mange nye innovative produkter, der skaber helt nye muligheder for indretning overalt.

www.frost.dk

Fumac

Dansk producent af kontormøbler

Fumac-logo

Fumac er en førende dansk producent af kontormøbler. Med fokus på forbrugernes ønsker og behov, producerer Fumac kontormøbler, hvor funktionalitet, kvalitet er forenet med design.

Flere af de designede produkter har gennem de seneste år vundet internationale design priser, som Red Dot Award og Good Design.

Glamox

Leverandør af belysningsløsninger

Glamox

Glamox er en førende leverandør af belysningsløsninger, der tilbyder kompletteproduktprogrammer til skoler, sundhedsfaciliteter, kommercielle og industriellebygninger, detailhandel, hoteller og restauranter. Vi tilbyder en række af belysningsbrands, og giver vores kunder ekspertrådgivning og løsninger.

glamox.com/dk

Glimakra

The home of acoustic design

I Glimåkra, Sverige er hjertet af vores design og produktion. Siden 1948 har vores specialitet været at producere det bedste i træ. I dag er akustisk design Glimakra Of Swedens hovedvirksomhed. For at sikre æstetisk og teknisk kvalitet, arbejder vores designere og snedker sammen med fokus på håndværk og detaljer.

HAY

HAY in the world

HAY was founded in 2002 to create furniture and accessories with an eye for modern living and sophisticated industrial manufacturing. Through our commitment to the design and production of furniture and accessories with an international appeal we strive to make good design accessible to the largest audience in cooperation with some of the world’s most talented designers.

Horreds

Surface as well as the inside

logo

Horreds møbler fremstiller og sælger kontormøbler, mødelokaler og møbler, der understøtter / arbejder sammen med disse to segmenter. Vi kan godt lide at tænke uden for boksen. Horreds arbejder med på koncepterne og designfladerne, hvor adfærd og livsstil kan finde sted i stedet for at lave et produkt.

www.horreds.se

Howe

Enkel æstetik – enestående funktionalitet

HOWE-logo

HOWE ønsker at påvirke folk over hele verden. At have en positiv indvirkning på den måde, de lever, arbejder, lærer og kommunikerer. I sidste ende ønsker de at have en effekt på, hvordan folk tænker. Dette kan opnås på enhver tænkelig miljø og ved befriende plads omgivelserne. Howe designer holdbare møbler med en lav “total cost of ownership”.

www.howe.com

International furniture

Møbelgrossist med kontormøbler

International Furniture A/S blev grundlagt i 1981 og ligger på Djursland. International Furniture A/S leverer bæredygtige møbler til europæiske professionelle brugere. Vi handler med kvalitetsmøbler til forskellige sektorer, som f.eks. skoler, institutioner, plejehjem, kontorer, kantiner, hoteller og konferencecentre.

www.if-dk.com

Interstuhl

Interstuhl til kontormiljøer

Interstuhl en af de førende producenter i Europa, når det gælder siddeløsninger på arbejdspladsen. Vi markedsfører to stærke brand: Interstuhl til kontormiljøer og Bimos til industri og laboratorier.

En virksomhed, to mærker, et mål: din siddeglæde.

www.interstuhl.com

Johanson

Moderne, tidløst design med skandinaviske rene linjer

Johanson-logo

Johanson Design har skabt en bred og slank møbelkollektion, som har fået arkitekter og interiørdesign eksperter rundt om i verden til at vende blikket mod Markaryd som Johanson Design har huset siden det blev grundlagt i 1953. Det meste af produktionen er baseret på dygtigt håndværk og repræsenterer traditionelle møbler.

www.johansondesign.se

Kurage

Symbiosen skaber smukke tekstiler

Kurage

Kurage’ gardinstoffer er håndtrykte, og hvert stykke stof bliver unikt på grund af dets små forskelligheder. De traditionelle trykteknikker kombineres med nye væveteknikker og farvestoffer og opnår dermed et taktilt og komplekst udtryk. Vores mål er altid at designe og producere tekstiler, der på en æstetisk måde reflekterer hverdagen.

www.kurage.dk

Lammhults

We will always be modern. Our design always essential.

Lammhults-logo

Since the beginning in 1947 Lammhults has delivered its signature Scandinavian style to public spaces, homes and offices, creating a world of elegant modern interiors.

Lammhults er repræsenteret ved
agentur- og distributionsvirksomheden by Finderup

byfinderup.dk

Lintex

Visuel kommunikation og afskærmning

Lintex udvikler og producerer indretningsprodukter indenfor visuel kommunikation og afskærmning til kontorer med fokus på design og kvalitet. Lintex er en af de største aktører på det nordiske marked for visuel kommunikation og afskærmning til kontorer, uddannelsesinstitutioner og offentlige områder.

LoCa

Produkter til gang og entré

LoCa er en dansk designvirksomhed, der fremstiller produkter til gang og entré. Det er først og fremmest de håndlavede KNAX knagerækker, som er blevet et moderne stilikon, men LoCa fremstiller også spejle, hattehylder og skoophæng. Blandt andet produceres den populære KNAX serie, der er et 100% dansk produkt.

www.loca.dk

Louis Poulsen

International belysningsproducent

Louis-Poulsen-logo

Louis Poulsen er international belysningsproducent der henvender sig til både det professionelle og private belysningsmarked. Nært samarbejde med arkitekter har igennem tiderne manifesteret Louis Poulsen som en af de væsentligste udbydere af arkitektonisk belysning på verdensmarkedet.

LucePlan

Light is life, and good lighting is a necessity

Luceplan_logo

Luceplan’s design skjuler kompleksiteten af projektet og er designet til at holde, i stedet for at forbløffe. Den modige iværksætter strategi Luceplan har valgt, er blevet belønnet af både forbrugerne samt kritikere, og 37 år efter sin etablering er Luceplan produkterne fortsat aktuelle det uanset om de er designet i 80’erne eller præsenteret på den seneste Milano messe.

www.luceplan.com

Magnus Olesen

Funktionelle designmøbler

Magnus Olesen

Magnus Olesen udvikler og producerer funktionelle møbler af høj designmæssig værdi i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger.

Matting AB

Den ergonomiske korrekte arbejdsplads

Matting er en svensk producent af produkter til den ergonomisk korrekte arbejdsplads. De har et bredt produktsortiement med alt fra belysning, stødabsorberende måtter til øvrige kontorprodukter. Matting tilbyder løsninger til en sundere arbejdsplads og tilgængelige miljøer.

www.matting.se

Mo Design

Moderne kvalitetsmøbler

Mo design forhandler som de eneste i Danmark, møbler fra Gaber og Billiani. Begge er italienske og de er valgt med omhu.

Sortimenterne supplerer hinanden flot;
Gaber med plast- og stålmøbler og
Billiani med træ- og polstermøbler; råt, bejdset eller lakeret i altid aktuelle farver og tekstiler.

Momentum

Nordic agency- and distribution company

Image Collection was established in 2001 as a Nordic agency- and distribution company. Image Collection sells via leading architects and distributors at the contract furniture market, whom decorate both public and private spaces in the Nordic countries. Image Collection’s brands are carefully selected after thoroughly research.

Muuto

Scandinavian design tradition

Magento Commerce

Muuto is rooted in the Scandinavian design tradition characterized by enduring aesthetics, functionality, craftsmanship and an honest expression.

By expanding this heritage with forward-looking materials, techniques and bold creative thinking, our ambition is to deliver new perspectives on Scandinavian design.

www.muuto.com

Pedrali

Design furniture for public spaces, offices and homes

PEDRALI - The Italian Essence

Pedrali is today a company that produces contemporary design furniture for public spaces, offices and homes.

The collection is the result of a rigorous and careful research that is realized in the creation of industrial design products made of plastic, metal, wood and upholstered materials.

www.pedrali.it

PJ Production

Design og produktion af kontortilbehør

PJ ProductionPJ Productions produktsortiment består i dag af standardvarer såvel som specialprodukter.
– ophæng til PC-skærme
– flerskærms-løsninger
– CPU-holdere
– skuffer til skriveredskaber, laptops, tablets, smartphones m.m.
– kabelbakker

www.pj-production.dk

Ragnars

Ragnars.Works - Made in Smaaland

Home

Sustainability. Innovation.

Flexibility. Co-Creation.

Art & Form.

Ragnars er repræsenteret ved
agentur- og distributionsvirksomheden
by Finderup.

www.byfinderup.dk

Randers+Radius

Produktion af innovative og tidløse designmøbler

Randers+Radius

Randers+Radius A/S er kendt for deres produktion af innovative og tidløse designmøbler, som er produceret på egen fabrik i Hadsten. I et samspil med nogle af Danmarks mest talentfulde og etablerede arkitekter. Randers+Radius er blevet tildelt adskillige priser for deres innovative møbler.

Vi elsker møbler

www.randersradius.dk

Redoffice

Landsdækkende full-service kontorforsyning

Køb kontorartikler, kontormaskiner og kontormøbler online

Landsdækkende full-service kontorforsyning. Redoffice er en landsdækkende full-service kæde, der leverer virksomhedsforsyning inden for alle typer kontorartikler, forbrugsvarer, kontormøbler, kontormaskiner og emballage.

www.redoffice.dk

Savir Design

Kvalitetsmøbler til kontraktmarkedet

Savir Design udvikler og producerer kvalitetsmøbler til kontraktmarkedet og undervisningssektoren med særligt fokus på design, innovation og bæredygtighed. Hvert eneste møbel hos Savir Design er håndlavet af dygtige håndværkere. Vi bruger kun de fineste og bedste materialer for at kvalitetssikre vores produkter.

www.savirdesign.dk

Schou Andersen

Håndværk produceret i Danmark

Schou Andersen Møbelfabrik A/S snedkererer siddemøbler – spisestole, hvilestole og sofaer – samt borde på egen fabrik i Vejen. Vi ser det som vores fornemste opgave at designe og lave møbler specielt udviklet til Care-segmentet inden for hospitaler, plejehjem og hospice.

www.schouandersen.dk

Skipper Furniture

Design, komfort og fleksibilitet

Skipper Furniture

Skipper Furniture blev grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har således produceret siddemøbler som dansk håndværk i to generationer. Kollektionen består af sofaer og hvilestole til såvel private kunder som kontraktkunder med høje krav til komfort, design og kvalitet.

www.skipperfurniture.se/da/

Softline

Funktionelle designmøbler

Softline_logo_BLACK

Ved hjælp af nye konstruktioner, nye og miljøvenlige materialer og et tæt samarbejde med internationalt anerkendte designere, skaber SOFTLINE en følelse af værdi og kvalitet og bliver det oplagte valg, når private hjem og det offentlige rum skal indrettes med funktionelle designmøbler.

www.softline.dk

Softrend

Estonian upholstered furniture

Softrend

Softrend is an Estonian upholstered furniture manufacturer that has been in operation since 1997.

Today we are known all over Europe. Softrend sofas and beds are handmade.

www.softrend.ee

Sorø Møbler

Specialinventar

I mere end 40 år har sorø møbler udviklet og produceret innovative møbelløsninger i et enkelt og funktionelt moderne design.

Opfindelser som terminalbordet og de elektriske stå-siddeborde er eksempler på banebrydende innovation fra Sorø. Sorø møbler er i dag blandt de førende når det gælder produktion af specialinventar.

Stouby

Design it your way

Stouby Furniture A/S leverer unikke designløsninger. Håndværket er vores stolthed og hvert møbel er gennemarbejdet ned til mindste detalje på egen fabrik i Danmark. Vi værner om stilsikkert design, god siddekomfort, suverænt håndværk og materialer i topkvalitet. Det er det vi kalder ”Design it your way”
www.stouby.com

Varier furniture

The modern office chair

Home

Varier designer og producerer stole med stor fokus på ergonomisk siddekomfort. Varier lægger især vægt på begrebet ”Active Sitting”. Stolene fra Varier er designet til at tilpasse sig en siddestil der opfordrer kroppen til bevægelse og er derved med til at skabe en bedre hverdag for kroppen.

www.varierfurniture.com

Vermund

Designet af Vermund Larsen

Vermund Larsens designs, dannede grundlaget for virksomheden, Vermund Larsen A/S, producent af danske design stole siden 1935. VERMUND genopdager og nytænker de originale designs fra dengang, og en af årets nyheder er en serie af stilsikre loungeborde.

www.vermund.eu

Zero Lighting

Unique lighting for a design-interested audience

From their roots in Smaaland, Sweden, Zero has developed ligthing fixtures for a design interested audience since 1978, in collaboration with renowned Scandinavian designers as NOTE studio, Front Design, Thomas Bernstrand among others. Zero er repræsenteret ved agentur- og distributionsvirksomheden by Finderup

byfinderup.dk