Program2018-07-31T06:03:09+00:00

Eventprogram

Scan Office inviterer hermed til en dag fyldt med inspiration og netværk blandt vores personale, kunder og leverandører.

Kl. 09.00-09.30  I  Ankomst, registrering og velkomst

Kl. 09.30-10.30  I  Foredrag med Jacob Risgaard “Fra 75% fravær til 100% succes”

Kl. 10.30-12.30  I  Messe inkl. forplejning

Kl. 12.30-13.30  I  Foredrag med Sarah Müllertz “Megatrends til fremtidige indretningsopgaver”

Kl. 14.00-15.00  I  Foredrag med Tim Frank Andersen “Den digitale eksplosion – fremtidens teknologi”

Kl. 15.00-15.30  I  Messe og forplejning. Lodtrækning samt præmieoverrækkelse

Kl. 15.45  I  Tak for i dag

Tim Frank Andersen
Tim Frank AndersenIT-ekspert, forfatter og foredragsholder
Tim Frank Andersen er en inspirerende foredragsholder, der evner at gøre IT, marketing og digitalisering forståeligt. Tims foredrag har den helt rette sammensætning af faglig tyngde, og let forståelig viden, hvilket gør foredragene egnet til et bredt publikum. Tim er især benyttet hos kommuner og virksomheder, og samtidig er han en eftertragtet ordstyrer, der formår at skabe overblik og binde arrangementer sammen.
Jacob Risgaard
Jacob RisgaardFra fattig rod til rig forretningsmand
Jacob Risgaard er gået hele vejen fra fattig rod til rig forretningsmand. Han er dermed et rigtig godt eksempel på, hvordan man kan nå langt på trods af turbulente år i folkeskolen. Siden 1996 har Jacob beskæftiget sig med e-handel. Han er medejer af Coolshop (nordens førende department-store på nettet), Streetman, CoolRunner og 8 andre selskaber. Han var desuden bestyrelsesmedlem og aktionær i SmartGuy/Stylepit under børsnoteringen.
Sarah Müllertz
Sarah MüllertzPartner og leder af Henning Larsens afdeling for interiør og grafisk design
Sarah er partner og leder af Henning Larsens afdeling for interiør og grafisk design. Hun er også ansvarlig for produktdesign og en bærende kraft i visionen om at tænke interiør, grafiske design og arkitektur som ét sammenhængende felt. Hendes arbejde tager altid udgangspunkt i at forstå et projekts virkelighed, kultur og værdier med henblik på at omsætte dem til rum. Gennem interiøret og det grafiske design arbejder hun for at tydeliggøre de fortællinger, som en organisation eller et brand ønsker at styrke.
Læs mere om foredragsholdere her